woensdag, januari 23, 2013

De Europese Unie

Het lijkt wel alsof iedere Nederlander/Duitser/Brit/Europeaan het liefst zo snel mogelijk de Europese Unie zou willen verlaten. Daar begrijp ikzelf helemaal niets van? Waarom zijn ze er nu tegen? Welke vreselijke dingen heeft de EU hen aangedaan?


Maar later begon het me te dagen en ik vond dat dat de volgende quote van Nujij het helemaal samenvat:

Ik ben tegen Nederland omdat deze staat mij is opgedrongen zonder dat mij wat gevraagd is. Ook ben ik tegen de Nederlandse grondwet, want daar heb ik nooit per referendum over mogen stemmen. Ook ben ik tegen het feit dat Amsterdam de hoofdstad is, Utrecht ligt veel centraler. En er is mij nooit wat gevraagd natuurlijk. 

Verder ben ik er tegen dat Friesland en Limburg lidstaten van Nederland zijn, ik versta die gasten niet eens en ze hebben een cultuur die niet verenigbaar is met de rest van Nederland. En ze kosten alleen maar geld. 

/sarcasme off

Geen opmerkingen:

Gerelateerde berichten