dinsdag, augustus 14, 2007

MSN Music

Vandaag na lange tijd weer eens geprobeerd om via internet legaal muziek te downloaden. Mijn eerste keuze was MSN Music (music.msn.nl). Wat overigens als je binnen Google zoekt een totaal andere URL laat zien.

De site is sterk verbeterd en werkt prima. Alleen de functie om met automatische incasso te betalen moet ik sterk afraden: los van het feit dat ik sowieso er geen heel goed gevoel bij heb dat simpelweg het verklappen van mijn naam en bankrekeningnummer voldoende is voor anderen om geld van mijn rekening te halen is ook de techniek erachter onbetrouwbaar: er zou gewerkt moeten worden met een bevestigingscode via SMS (zoals bij internetbankieren bij de postbank).

Dit werkt echter niet, de SMS komt nooit binnen: gebruik gewoon een creditcard, dit werkt prima!

Voor de rest overigens enkel lof voor de site: je vind de muziek snel, de prijzen zijn schappelijk, de opties om voor een paar euro in de maand onbeperkt muziek te streamen is ook beslist een uitvinding en je hoeft je niet gelijk in een abonnement te storten (zoals bijvoorbeeld bij www.emusic.com), gewoon één of twee euro tegoed kopen kan ook. Integratie met Windows Media Player is (hoe kan het ook anders) fantastisch.

Kortom: (toch) een aanrader!

Geen opmerkingen:

Gerelateerde berichten