dinsdag, januari 02, 2007

Internetbellen stoort op Digitenne/TV van KPN

Vandaag de eerste keer dat ik weer achter een probleempje kwam:

Het bleek dat terwijl ik met Wifi (draadloos) zat te werken via Internetplusbellen de TV beneden stoorde. De ontvanger van Digitenne staat helemaal niet in de buurt van de Experiabox, maar het gebeurde toch. Het beeld was niet om aan te zien.

De oplossing was simpel: via 'Mijn KPN' kon in bij de instellingen van de Experiabox het 'Channel' van de Wifi-connectie aanpassen. Die stond nu op 'Auto' en heb ik veranderd in 13, om helemaal aan een bepaalde kant van het spectrum te zitten. Mocht dit bij jou niet helpen, probeer dan bijv. de hele andere kant van het spectrum (1). Voor mij werkte de oplossing prima in elk geval! Ik kan weer internetten zonder mijn vriendin te storen als ze TV kijkt!

1 opmerking:

Merkster zei

Bedankt voor de tip, weet nog niet of het werkt, zal het vanavond eens proberen.

Gerelateerde berichten